Monterinaldi_Chianti_tastemorewine

Helaas kan de aangekondigde proeverij van zaterdag 14 december wegens omstandigheden niet doorgaan.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak

*******

De Winterse wijnproeverij  van Taste More Wine komt op het moment dat de dagen steeds korter worden en de G van Gezelligheid en Goede wijn centraal staat in ons leven.

Wij zullen een selectie van onze wijnen laten proeven waardoor je een ruime keuze hebt voor de feestdagen. Uiteraard ontbreken de Prosecco’s niet en ook een prachtige Amarone della Valpolicella uit 2007 en een biodynamische Vino Nobile di Montepulciano zullen op de proeftafel staan.

Tevens zullen wij ons nieuwe wijnhuis Monterinaldi presenteren. Deze heerlijke, biologische wijnen uit Toscane hebben al veel medailles gewonnen. Wij presenteren een aantal wijnen van dit fantastische wijnhuis.

Dag1 ingang wijnproeverij TasteMoreWine

De doorlopende proeverij is op zaterdag 14 december van 14:00 tot 18:00 uur en wordt gehouden in  het kantoor van Dag1 op de Atoomweg 63 in Utrecht. De ingang van de proeverij is net om de hoek van de Otto Hahnweg, door de glazen deur.
De proeverij is gratis. Neem vrienden, familie en andere wijnliefhebbers mee en kom genieten!
Wij stellen het op prijs als je even per mail laat weten dat je komt (en met hoeveel personen).

Je kunt je hier aanmelden

De locatie voor deze wijnproeverij is een verrassende: op de prachtige lunchtafel van recruitmentspecialist Dag1 mogen wij onze wijnen, samen met wat hapjes, presenteren. Mocht u niet bekend zijn in de regio, dan kunt u via deze link het bureau eenvoudig vinden.

Kom ook op onze Winterse wijnproeverij en geniet mee met Taste More Wine!!